Update: Vermiste Bandietje in het bos bij Wageningen-Hoog is weer thuis!

Foto: HZGV

De arme Bandietje is wel een week weggeweest, maar ze ligt gelukkig weer in haar mandje thuis. Ze bleek niet ver weg te zijn gegaan en is bij de wegloopplaats middels een vangkooi gevangen.

Ze was helemaal verfomfaaid, ze zat onder de teken en vlooien. Nu is Bandietje vermagerd, maar wel lekker schoon weer bij haar blije baasjes terug.

++++++

Honden Zoekgroep Gelderse Vallei en Dierenambulance Nederrijn zijn sinds 8 september op zoek naar Bandietje, een angstig hondje die vermist raakte in het bos tussen Wageningen-Hoog en Renkum.

Door het raam

Toen de baasjes van Bandietje een koelkast gingen ophalen werd de auto in het bos geparkeerd. Bandietje zag haar kans schoon en sprong door het open raam naar buiten. Het is onbekend terrein en het arme dier zal meteen verdwaald zijn. In de nacht is Bandietje nog gezien maar daarna niet meer.

Of misschien heb jij haar al zien lopen? Ze heeft niets om en is drie jaar oud. Ook als je haar gezien hebt, bel asjeblieft één van bovenstaande telefoonnummers want ze wordt erg gemist.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen