Terugroepactie Kruidvat Wereldstekker om mogelijke elektrische schok

Foto: Kruidvat

Drogisterijketen Kruidvat roept een wereldstekker terug. Het product blijkt niet veilig in gebruik waardoor er risico op letsel is.

De terugroepactie betreft de Kruidvat Wereldstekker met EAN code 8719179473110 die sinds 6 januari 2020 verkocht is in de winkels van Kruidvat.

Elektrische schok

Het is mogelijk dat de stekker van het apparaat dat in de wereldstekker wordt gestoken, niet op een juiste en veilige manier wordt ingestoken. Er ontstaat dan risico op een elektrische schok. Door deze elektrisch schok kan de gebruiker letsel oplopen.

Heb je deze wereldstekker van Kruidvat gekocht? Gebruik deze dan niet meer, maar breng het artikel terug naar een filiaal van de keten. Dit kan ook zonder bon of originele verpakking. Het aankoopbedrag krijg je terug bij inlevering van het artikel.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van de Wereldstekker van Kruidvat? Neem dan contact op met de klantenservice van de drogisterijketen via telefoonnummer 0318 – 79 80 00.

wereldstekker

Bron: Kruidvat, 14 oktober 2021

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl