Online informatiebijeenkomst over het reizen met het OV

Incheck bus
Foto: Ervaar het OV

REGIO – Reizen met het openbaar vervoer. Hoe pak je dat aan? Nu je weer met de bus of trein op stap mag, weet je misschien niet hoe dat precies in z’n werk gaat.

Dan is de online OV-informatiebijeenkomst echt iets voor jou. Het duurt maximaal een uur. De datum van deze online OV-informatiebijeenkomsten zijn 23 en 24 november 2021 van 13.30-14.30 uur.

Stapsgewijs

In een klein groepje legt een OV-ambassadeur je stapsgewijs uit hoe je een OV-chipkaart kunt aanvragen en gebruiken in het openbaar vervoer om te reizen. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers, die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer.

Voor het deelnemen aan deze bijeenkomst heb je een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. Na aanmelding via e-mail [email protected] of telefoon 038 – 45 40 130 ontvang je een inlogcode. Weet je niet precies hoe het werkt? Dan helpen ze je graag telefonisch op weg.

Na deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreisje onder begeleiding

Je kunt gratis deelnemen. De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg! Kijk voor meer informatie ook op: ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen