In kerstsferen op de foto met de Kerstman in Renkum Centrum

Foto: Pxhere

Renkum – Altijd al eens met de Kerstman op de foto gewild? Dan is zaterdag je kans want hij komt naar het Dorpsplein van Renkum.

Hij is er van 11:00 tot 16:00 uur, er is kerstmuziek verzorgd door Gé Willemsen, chocolademelk én poffertjes. Over de kerstsfeer hoef je, je ook niet druk te maken.

Kerstsfeer

kerstmanOndernemersvereniging Renkum Centrum timmert aardig aan de (dorps)weg. Het bestuur bestaat inmiddels uit Peter, Annet, Aniek, Anita, Ilse, Bas en Patrick. Met elkaar hebben ze veel ideeën om het Renkumse centrum nog aantrekkelijker te maken.

Er zijn bijna 100 kerstbomen afgeleverd bij de winkeliers en samen met de opgehangen verlichting in het centrum -en daaromheen- zijn de winkelstraten helemaal in de decembersfeer, met allerlei vrolijk twinkelende lampjes.

In Renkum Centrum zullen bezoekers een waar kerstgevoel beleven en de winkeliers hopen dat iedereen gezellig zijn of haar kerstinkopen in het dorp komt doen. De jaarlijkse decemberactie is deze keer met een iets andere opzet. Geen goodiebags en geen bonnetjes verzamelen voor jezelf maar, helemaal in de kerstgedachte, een cadeaubon winnen voor iemand anders!

Alle cadeaubonnen worden beschikbaar gesteld door de ondernemers in ons mooie centrum en zo kun je, naast het inkopen van je cadeautjes én het lekkere eten, nog iemand anders een plezier doen.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen