Oliebollen voor de voedselbanken door een mooie samenwerking

Foto: PIDO

Heelsum/Heteren/Zetten – De afgelopen weken heeft er een prachtige samenwerking plaats gevonden tussen de drie Heterense kerken (het PIDO) de plaatselijke supermarkten Jumbo Heteren / Zetten van Teun van Blijderveen, Oliebollenbakker familie Van den Dam uit Heelsum en een sponsoring van Achterberg Schilders Ede.

Mede door financiële giften van de Heterense bevolking naar aanleiding van de voedselinzameling van 11 december en een sponsoring vanuit de Jumbo filialen kon supermarkt eigenaar Teun van Blijderveen de organisatie blij maken met 3 rolcontainers levensmiddelen.

samenwerkingKrachtenbundeling

In de week van oud- en nieuwjaar konden de Voedselbank uitgiftenpunten Elst, Zetten en Renkum in totaal 120 gezinnen een zak oliebollen overhandigen. Dit mede mogelijk gemaakt samenwerking van de oliebollenbakker en het sponsorende schildersbedrijf.

Het mag duidelijk zijn dat de 3 organiserende kerken na de al zo geslaagde inzamelingsactie een enorme ‘Booster’ kregen en blij verrast waren door deze spontaan aangeboden bijdragen. Ze willen dan ook graag alle vrijwilligers die hebben meegeholpen maar ook de bedrijven heel hartelijk bedanken voor hun inbreng.

Door krachten en mogelijkheden te bundelen vanuit de samenleving hebben minder draagkrachtige gezinnen toch door deze actie een fijne decembermaand gehad.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen