Terugroepactie ALDI Home Creation koffie- en theeglazen om breekgevaar

Foto: ALDI

Supermarktketen ALDI is een terugroepactie gestart voor Home Creation dubbelwandige koffie- en theeglazen. De glazen kunnen bij contact te snel breken.

Hierdoor ontstaat risico op letsel door glassplinters en glasbreuk.

Verkocht vanaf december vorig jaar

De terugroepactie geldt voor de ALDI Home Creation dubbelwandige koffie- en theeglazen van leveranciers Ritzenhoff AG met EAN code 23022140. Deze glazen zijn in filialen van ALDI in Nederland verkocht vanaf 15 december 2021.

Uit onderzoek is gebleken dat de glazen bij contact te snel kunnen breken. Daardoor ontstaat er risico op letselschade door glasbreuk en glassplinters.

Als je deze glazen hebt gekocht word je dringend geadviseerd deze glazen niet meer te gebruiken. Breng ze terug naar een filiaal van ALDI. Het aankoopbedrag krijg je dan terug; een kassabon is niet nodig.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de dubbelwandige koffie- en theeglazen door ALDI kun je contact opnemen met de supermarktketen. Gebruik daarvoor het contactformulier op de website van ALDI.

creation

Bron: ALDI, 28 januari 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen