112

Giro555 waarschuwt voor digitale oplichting

Foto: u_lxme1rwy, Pixabay

De samenwerkende hulporganisaties achter Giro555 waarschuwen mensen die willen doneren voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne voor digitale oplichting.

“Zo circuleert er op dit moment een valse e-mail, verstuurd met als afzender [email protected], met de oproep om spullen af te geven of een donatie te doen naar een rekeningnummer van BUNQ-bank”, twittert Giro555. De samenwerkende hulporganisaties benadrukken dat die mail niet van Giro555 afkomstig is.

Hulp aan Oekraïne

Het gironummer werd eind vorige maand namens elf samenwerkende hulporganisaties geopend om geld op te halen voor de getroffenen van de oorlog in Oekraïne. Vorige week vrijdag kwam Giro555 voor het laatst met een tussenstand van de donaties.

De teller stond toen op ruim 150,1 miljoen euro voor hulp aan Oekraïne.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen