Terugroepactie Etos Pure anti blemish primer vanwege huidirritaties

Foto: Etos

Drogisterijketen Etos roept tubes Etos Pure anti blemish primer terug. In één productiebatch is de bacterie Pseudomonas aeruginosa aangetroffen.

Deze bacterie kan leiden tot huidirritaties.

Batchcode 1121

De belangrijke veiligheidswaarschuwing van Etos geldt voor de Etos Pure anti blemish primer met batchode 1121. Deze batchcode staat op de achterzijde van de tube, op de sealrand. Omdat in dit product de bacterie Pseudomonas aeruginosa zit kan het gebruik van deze primer leiden tot huidirritaties.

Heb je de Etos Pure anti blemish primer gekocht en heeft deze de batchcode 1121? Gebruik deze primer dan niet (meer) maar breng het product terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Etos kun je contact opnemen met de klantenservice van de drogisterijketen via telefoonnummer 088 – 659 42 45.

Bron: Etos, 26 maart 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen