Altijd verbinding met groene wifi in wijk De Doornenkamp in Heelsum

Foto: De Doornekamp

Heelsum – Hoe belangrijk het is om contact te hebben en houden met elkaar, dat hebben we de laatste twee jaren wel gezien. Tijdens de lockdowns bleek dat niet anders te kunnen dan via de telefoon of het internet.

Wijkvereniging De Doornekamp vond dat ze iets moesten doen om te zorgen dat er in de wijk steeds toegang bleef tot het internet, zelfs als de stroom er mee op houdt en de modems in de verbindinghuizen het niet meer doen. Niet iedereen heeft een abonnement natuurlijk maar daar hebben ze in in Heelsum iets op gevonden

Altijd verbinding

In samenwerking met Groene Verbinding Gelderland heeft wijkvereniging ‘de Doornenkamp’ uit Heelsum het voor elkaar gekregen om hun wijk als proef een jaar lang groene wifi te bieden.

“Met de nieuwste Nano technieken zullen in de kuil (waterspeeltuin) en de speeltuinen aan de Tamboer en Speelman enkele bomen worden voorzien van wifi. Met deze ludieke actie willen we letterlijk en figuurlijk de verbinding in onze wijk optimaal houden.” zo legt het bestuur uit. “Let’s connect!”

Leden van de wijkvereniging maken gratis gebruik van deze groene wifi. Meld je aan via [email protected] en ontvang je persoonlijke wachtwoord.

De proef duurt een jaar. Daarna wordt gekeken hoeveel mensen er gebruik van hebben gemaakt en of het een vaste voorziening gaat worden in de Heelsumse wijk.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen