Treinverkeer NS plat vanwege technische storing

Foto: Willemijn Hoogveld

Door een grote technische storing zullen de NS-treinen tot tenminste tot 17:00 uur niet rijden, waarschuwt de spoorvervoerder.

Potentiële klanten wordt dringend verzocht om niet op reis te gaan of naar alternatief vervoer te zoeken als ze al onderweg zijn.

Reisplanner

De actuele reisinformatie is ook verstoord: de adviezen in de reisplanner tonen geen vertragingen of uitgevallen treinen. ‘Op de stations kunnen we zelfs geen enkele informatie geven. We werken hard aan herstel, maar helaas is nu nog niet te zeggen hoe lang deze situatie zal duren,’ aldus de spoorwegmaatschappij. Op de trajecten van de regionale vervoerders rijden de treinen wel, hoewel ook daarbij geen actuele reisinformatie gegeven kan worden. Om wat voor storing het precies gaat is nog niet bekendgemaakt.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen