Het vaarseizoen van de fiets- en voetveren start weer

Foto: Facebook Voetveer Uiterwaarde

Vanaf 30 april wordt er gedurende de weekenden (zaterdag en zondag) en feestdagen weer gevaren met de pontjes Renkum-Heteren, Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard, Varik-Heerewaarden, Ravenstein-Niftrik, Batenburg-Demen, Pontje Ham, Rhenen-Lienden en Liniepont (Werk aan het Spoel, Fort Everdingen, Werk aan de Groeneweg).

Vaarseizoen

De vaartijden zijn zoals gebruikelijk van 10.00 tot 18.00 uur. Behalve de Liniepont, die vaart tot 17.15 uur. Vanaf zaterdag 11 juni wordt er tot en met zondag 11 september dagelijks gevaren. Het seizoen 2022 wordt afgesloten met twee weekenden in de maand september. Laatste vaardag zondag 25 september.

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren wordt er extra gevaren. Kijk op Uiterwaarde voor het exacte vaarschema. Het informatienummer voor de pontjes is 0344-22 88 00. Voor meer informatie kijk op uiterwaarde.nl

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen