PostNL plaatst pakketautomaat in Doorwerth

Foto: PostNL

Ook de inwoners van Doorwerth kunnen nu gemakkelijk pakketten ontvangen en versturen. Sinds deze week staat er namelijk een pakketautomaat van PostNL in het winkelcentrum aan de Mozartlaan, bij de lunchroom.

Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Doorwerth en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten.

Snel en eenvoudig

Consumenten in Doorwerth kunnen terecht bij de innovatieve pakketautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL:

“Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakketautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.”

Pakketautomaat

De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakketautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 265 door heel Nederland. Zie de pagina over de pakket- en briefautomaat voor meer informatie.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen