Geen treinen tussen Arnhem Centraal en Driebergen-Zeist

Foto: TahR78-wikimedia

Regio – Vanaf 7 tot en met 31 augustus zijn er werkzaamheden rond Station Ede-Wageningen. Als gevolg rijden er zolang geen treinen tussen Arnhem Centraal en Driebergen-Ziest.

Dit geldt voor het traject tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal. Houd rekening met extra reistijd.

Reis je in deze periode?

De NS en Connexxion zetten er snelbussen in tussen Arnhem Centraal – Ede-Wageningen – Veenendaal de Klomp en Driebergen-Zeist. Dit geldt voor het traject tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal. Houd rekening met extra reistijd. Er rijden bussen tussen Wolfheze en Ede-Wageningen tot en met 2 september 02.00 uur.

Bekijk de website ns.nl/werkzaamheden of the NS-app voor the meest actuele informatie. Om te voorkomen dat reizigers in lange rijen voor bussen komen te staan, adviseert de NS om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen of een omreisroute te gebruiken.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen