Bacteriologische besmetting Magic Finish Supercharge Serum Foundation

Drogisterijketen Kruidvat meldt dat leverancier M. Asam een terugroepactie is gestart voor het product Magic Finish Supercharge Serum Foundation. Een aantal verpakkingen zijn mogelijk bacteriologisch besmet.

De terugroepactie geldt voor de M. Asam Magic Finish Supercharge Serum Foundation in verpakking 30ml 120 soft ivory met EAN code 4049639436640 en met batchnummer 187CB01. Deze verpakkingen zijn verkocht bij Kruidvat van 1 juli 2022 tot en met 20 september 2022.

Verhoogde bacteriële besmetting

De leverancier heeft in deze batch een verhoogde bacteriële besmetting aangetroffen. Het bedrijf kan gezondheidsrisico’s bij gebruik van deze batch niet uitsluiten en roept het product daarom terug. Als je de M. Asam Magic Finish Supercharge Serum Foundation hebt gekocht en het product heeft de genoemde batchcode, gebruik het product dan niet. Breng het product terug naar een filiaal van Kruidvat. Het aankoopbedrag krijg je dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met het bedrijf via het e-mailadres [email protected].

Magic Finish

Bron: Kruidvat, 24 september 2022

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen