De Vorlesebühne komt naar Filmhuis Oosterbeek

Foto: De Vorlesebühne

Op zaterdag 4 juni zal De Vorlesebühne optreden in Filmhuis Oosterbeeks. De schrijvers A.L. Snijders, Wim Noordhoek, Ariadne Verstegen, Sylvia Hubers, Bernhard Christiansen en dorpsdichter Bianca Hendriks betreden dan het podium om kort en ietwat vreemd proza ten gehore te brengen.

Er zijn ontelbare poetry slams en je struikelt over de dichters, maar alleen kortvreemdprozacollectief De Vorlesebühne brengt consequent proza voor het voetlicht. Hun bruisende voorstellingen kunnen op veel bijval rekenen.

Ongekende prozacompositie

Schrijvers en dichters verbinden zich kortstondig aan het collectief om samen een ongekende prozacompositie neer te zetten met muzikale begeleiding.

De schrijvers A.L. Snijders, bekend van het zeer korte verhaal, VPRO-coryfee Wim Noordhoek, dichter en schrijfster Sylvia Hubers, schrijver en muzikante Ariadne Verstegen, schrijver en theatermaker Bernhard Christiansen en dorpsdichter Bianca Hendriks zullen dan bizarre, ontroerende en grappige kortverhalen ten gehore brengen.

De schrijvers buigen zich over het volgende thema: De Positieve Aanpak dan maar? En zullen dit thema op allerlei verrassende manieren over het voetlicht tillen. Deze avond is niet meer na te lezen, alleen na te vertellen! De muziek is van Heug.

De voorstelling van de Vorlesebühne is op zaterdag 4 juni. Aanvangstijd: 20.00 uur. Entree € 10,00. Reserveren is aan te raden via www.filmhuisoosterbeek.nl.

Dossier:

Reacties

article
8347
De Vorlesebühne komt naar Filmhuis Oosterbeek
Op zaterdag 4 juni zal De Vorlesebühne optreden in Filmhuis Oosterbeeks. De schrijvers A.L. Snijders,
https://renkum.nieuws.nl/nieuws/8347/de-vorlesebuhne-komt-naar-filmhuis-oosterbeek/
2016-05-29T11:49:49+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2016/05/28145642/De-Vorleseb%C3%BChne.jpg
Bianca Hendriks, De Vorlesebühne, dichters, Filmhuis Oosterbeek, Oosterbeek
Nieuws