Publieksavond Centrumplan Doorwerth

De Kerngroep Centrumplan Doorwerth houdt woensdagavond 15 juni een publieksavond. Op deze avond wordt het conceptplan gepresenteerd.

Op de website van het Dorpsplatform Doorwerth is de afgelopen maanden hard gewerkt en zijn allerlei plannen verzonnen om het centrum van Doorwerth zo mooi en functioneel mogelijk te maken. Het leuke is dat iedereen mee kan denken, filosoferen en verzinnen.

Door inwoners, voor inwoners

Veel mensen deden dat ook en nu is er een plan ontstaan waarvan de kerngroep denkt: dit is het. Dat is nog alles behalve definitief, zo laat de groep weten, ook zal dit plan nog verder uitgewerkt moeten worden. De publieksavond is bedoelt die aan alle belangstellenden te presenteren.

Van de gemeente kregen zij de ruimte een haalbaar plan te maken voor het centrum. Ze hebben de ambitie in het najaar een gedragen ‘Masterplan’ aan te bieden aan het college van Burgemeester en Wethouders. Maar voor dat dit gebeurd, willen ze graag weten wat anderen er van vinden

Kan het nog beter?

Het plan zal op de avond eerst gepresenteerd worden waarna men in groepjes over een bepaald onderdeel om de tafel gaat zitten. Kernvraag is hierbij: Hoe kan het beter?

De avond wordt woensdag 15 juni gehouden in de Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7 te Doorwerth. De presentatie begint om 20:00 maar je kunt vanaf 19:30 uur al binnenlopen. Mocht je niet kunnen die avond maar wel heel nieuwsgierig zijn, kun je op een apart gedeelte van de website zien hoe de plannen zijn, maar er ook je mening over geven.

Alle meningen, visie’s en opmerkingen worden dan samen gevoegd en na uitwerking daarvan, hoopt men het uiteindelijke Masterplan bij het college aan te kunnen bieden.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen