Meedenken over het verkiezingsprogramma van D66 Renkum

Foto: Jasper Verstand, Twitter

Inwoners krijgen van D66 Renkum de mogelijkheid om mee te denken over het nieuwe verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.  

D66 is een aantal maanden geleden gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe verkiezingsprogramma.

Belangrijke thema’s

Ze hebben verschillende deskundigen over diverse onderwerpen gesproken. Daarnaast hebben ze circa honderd mensen uit hun netwerk, leden en niet-leden, digitaal vragen laten beantwoorden over diverse thema’s die belangrijk zijn voor deze gemeente.  

D66 wil nu nog meer inwoners de kans geven om ideeën en suggesties aan te dragen voor het verkiezingsprogramma. Dat kunnen ze doen door een email te sturen.  

“D66 vindt het belangrijk om inwoners te betrekken bij de toekomst van onze gemeente.” zegt lijsttrekker Jasper Verstand.

“Leden van D66 stellen het verkiezingsprogramma vast in oktober, maar ideeën en suggesties van niet-leden vinden wij ook zeer waardevol. Wij willen de kennis en kunde van inwoners van onze gemeente zoveel mogelijk gebruiken.”

Innovatief

Jasper Verstand benadrukt het belang van dit soort innovatieve en interactieve trajecten. “Wij vinden het belangrijk om inwoners te betrekken bij de lokale politiek. En dan vaker dan een keer in de vier jaar als ze mogen stemmen. Zo zit de samenleving al lang niet meer in elkaar.”

“Als D66 zijn we daarom regelmatig te vinden op straat voor een gesprek met onze inwoners en organiseren we politieke bijeenkomsten. Wij blijven zoeken naar innovatieve mogelijkheden om mensen te verbinden en te betrekken bij de politiek.”

“Al die contacten leveren niet alleen verfrissende inzichten op, het draagt ook bij aan de verbinding van onze inwoners met de politiek en het vertrouwen in de politiek en het dagelijks bestuur.”

Inwoners met ideeën, suggesties en andere reacties voor het verkiezingsprogramma van D66 Renkum kunnen een mail sturen naar [email protected]n[email protected]. Inzenden kan tot zaterdag 16 september.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen