Voetbalclub CHRC speelt zaterdag tegen Lucky Ajax

Foto: CHCR

Voor de Promodag 2017 van voetbalclub CHRC staan een paar mooie wedstrijden op het programma maar de mooiste, die bewaren ze tot het laatst!

Na de wedstrijden tussen diverse teams van CHRC en onder andere Duno Doorwerth en RVW, speelt het eerste van CHRC tegen het team van Lucky Ajax.

Lucky CHRC?

Niet de minste, dat Lucky Ajax, een elftal wat bestaat uit diverse bekende namen zoals Danny Blind, Dennis Bergkamp, Frank en Ronald de Boer en nog veel meer. Meestal winnen ze de wedstrijden dan ook, maar wie weet is dat afgelopen zodra ze CHRC tegenover zich vinden. De heren kunnen dus altijd wat aanmoediging gebruiken en dat doe je het best langs de lijn!

Wil je erbij zijn? Je kunt alvast een kaartje halen in de voorverkoop voor €5,- bij Cafetaria de Citadel en IJssalon La Cosina in Renkum. Aan de kassa kost een kaartje €7,50, het loont dus vast een kaartje te kopen als je erbij wilt zijn!

In verband met de te verwachten drukte, vraagt CHRC of je alsjeblieft met de fiets of lopend naar het Wilhelmina Sportpark in Heelsum wil komen.

lucky ajax

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen