Burgemeester Agnes Schaap opent verloskundigenpraktijk Goed Begin

Foto: Goed Begin

Na de eerste jaren in het welbekende consultatiebureau Goed Begin in Oosterbeek is het tijd voor uitbreiding in de vorm van een eigen ruimte in het gezondheidscentrum De Dennenkamp.

Uiteraard zal dit op een gepaste wijze worden gevierd.

Een begrip

Goed begin is al 7 jaar een begrip in de gemeente Renkum en omstreken. Cora Staal, Angelina v. Heumen, Sanne Smit en Dominique Nijssen begeleiden hun cliënten met veel passie en deskundigheid.

Op woensdag 27 september zal deze feestelijke opening worden verricht door de nieuwe burgemeester van de Gemeente Renkum. Daarnaast zijn er deze dag diverse activiteiten voor jong en oud rondom de nieuwe praktijkruimte.

Stoere vaders

“We willen alle kinderen graag op een leuke manier betrekken bij onze opening.” zegt Cora Staal van de praktijk, “Vandaar dat wij allemaal leuke dingen hebben georganiseerd om er met iedereen een leuke dag van te maken.”

Er is daarnaast ook een heel speciale activiteit voor alle vaders georganiseerd. Die net als Humberto Tan worden uitgedaagd te ervaren wat het is om een kind te baren. Dus alle stoere mannen uit de omgeving worden uitgenodigd om te laten zien dat zij net zo stoer zijn als alle moeders van de gemeente Renkum.

Wil jij deze opening komen meevieren kom dan op woensdag 27 september tussen 16:00 en 19:00 langs op de Generaal Urquhartlaan 18 te Oosterbeek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen