Vilente bedankt vrijwilligers met een feestje op de Westerbouwing

Ieder jaar zet Vilente de vrijwilligers in het zonnetje op het vrijwilligersfeest. Afgelopen week werden de vrijwilligers getrakteerd op een etentje en een feest in de Westerbouwing.

Daarnaast kregen ze allemaal een leuk cadeautje, vrijwilligers zijn voor Vilente erg belangrijk.

Veel voldoening

Ab Middelhoven is sinds twee jaar vrijwilliger in De Sonnenberg. “Een paar keer per jaar help ik mee met bijvoorbeeld de kerstviering of de wandelvierdaagse. Dat geeft mij erg veel voldoening”, vertelt hij.

“Door vrijwilligerswerk maak je het verschil voor de bewoners. Het plezier dat de bewoners beleven aan dat stukje extra aandacht is mij veel waard.”

Voorbeeld

Ab zit nog volop in het arbeidsproces, maar hier maakt hij graag tijd voor vrij. Hij hoopt dat meer mensen zijn voorbeeld volgen, want aan vrijwilligers is altijd behoefte.

“Ik beloof u”, vervolgt hij zijn verhaal, “u maakt het leven van de bewoners en van uzelf zoveel waardevoller!”

Het jaarlijkse vrijwilligersfeest is voor hem als een kers op de taart. “Je wordt ook nog eens in de watten gelegd als vrijwilliger. Zo ben ik al verwend met een high tea en een rondleiding in het Airborne museum. En nu het feest in de Westerbouwing, geweldig!”

Met het jaarlijkse feest en bijbehorende presentje wil Vilente Ab en al die andere vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet.

Lijkt het jou wat? Een paar uur als vrijwilliger bij Vilente aan de slag? Neem dan contact op met Roelie Jonk via de telefoon: 06-31192865 of e-mail  [email protected].

westerbouwing

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen