Roofvogeldemonstratie van Vilente als cadeau voor mantelzorgers

Foto: Renkum Nieuws

Mantelzorgers komen vaak tijd tekort om eens lekker te ontspannen en te genieten van een moment voor zichzelf. Daarom wil Vilente ze graag een leuke middag bezorgen, een momentje voor jezelf!

Een mooie gelegenheid ook om andere mantelzorgers te ontmoeten.

Roofvogels

Onlangs won De Sonnenberg een prijs die Vilente beschikbaar stelde voor het leukste idee om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Dat maakt het mogelijk dat zij mantelzorgers op vrijdagmiddag 1 september kunnen uitnodigen voor een roofvogeldemonstratie van de Havikshoeve.

Tijdens de demonstratie vliegen de roofvogels over het publiek heen en zelfs er tussendoor. Een spectaculaire ervaring! Misschien word je wel uitgekozen om een roofvogel naar je hand te laten vliegen.

Alleen voor mantelzorgers

Je wordt ontvangen door locatiemanager Heleen Hasper en coördinator welzijn en activering Els Rutten. Na de roofvogeldemonstratie sluiten ze de middag gezellig af met een lekker kopje soep in het Grand Café van De Sonnenberg.

Inloop vanaf 14.15 uur in het Grand Café van De Sonnenberg. Om 14.30 uur start de roof-vogeldemonstratie op het weiland naast de parkeerplaats. Rond 17.00 uur sluiten ze de middag af.

De uitnodiging is voor mantelzorgers en je kan een introducé meenemen. Wacht niet te lang met aanmelden, want er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Aanmelden via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen