Infoavond: van Industrieterrein Beukenlaan naar ‘Papierweide’

Voormalig Industrieterrein Beukenlaan
Voormalig Industrieterrein Beukenlaan
Foto: IVN

De onderzoeksgroep ‘De Beekjuffers’ van de IVN-Natuurgidsenopleiding organiseert een informatieve avond over het zuidelijk deel van het Renkums Beekdal.

De avond kent 3 onderdelen

  • ‘Transformatie van Industrieterrein Beukenlaan naar natuurterrein’. Lezing door Eric Klein Lebbink. Eric is werkzaam bij Staatsbosbeheer. Hij was lid van het projectteam ‘Inrichting Renkums Beekdal’.
  • ‘Het Renkums Beekdal van boven’. Première van een korte film van Hein Dielissen.De film geeft een impressie van het stroomgebied van het Renkums Beekdal, van Kreelsche Plas tot de Nederrijn, gezien vanuit een drone.
  • ‘Informatie voor natuurgidsen in het Renkums Beekdal’. Presentatie door de onderzoeksgroep ‘De Beekjuffers’ van hun eindopdracht voor de IVN-Natuurgidsenopleiding.

De avond wordt gehouden op dinsdag 24 april bij Restaurant ‘De Beken’, Nieuwe Keijenbergseweg 174, 6871 VZ Renkum. De lezing begint om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:30 uur. Kosten: Gratis

Aanmelden: In verband met de beschikbare ruimte word je verzocht je vooraf aan te melden via: [email protected]. Je ontvangt bericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen