GroenLinks Renkum kiest top 8 kandidaten gemeenteraadsverkiezingen

Foto: GroenLinks Renkum

Zondag 12 december kozen de leden van GroenLinks Renkum de top 8 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Een sterk en veelzijdig team met groene en rode persoonlijkheden voor de Renkumse Raad, vindt de Renkumse fractie van GroenLinks

Lijsttrekker

Na lijsttrekker Eveline Vink, die in juni al verkozen was, volgen de huidige raadsleden Norbert Mergen-Metz, Liselot Jansen en Sophie Engelsma.

Op plaats 5 nieuwkomer Ilja van Seters, die zich inzet voor sociale en groene verandering. Eric Miedema staat op 6, hij gaat voor rechtvaardigheid en betrouwbaarheid. Merijn Biemans, nummer 7, maakt zich hard voor natuur en klimaat. Het motto van Maartje van den Berg is eerlijkheid en menselijkheid. Zij volgt op plek 8.

GroenLinks Renkum gaat voor vijf raadszetels in maart 2022. Het motto voor de komende vier jaar is Groen, Gezond, Gelukkig.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen