Regeren in een onverwachte coalitie? Een gesprek met Rob Jetten

Foto: D66

D66 vormt landelijk met VVD, CDA en ChristenUnie een markante coalitie. Vanuit verschillende visies op de maatschappij en ondanks soms grote inhoudelijke verschillen hebben deze partijen echter wél regeringsverantwoordelijkheid genomen.

Maar wat betekent dit voor de samenwerking binnen de coalitie? En wat merken we daar in Renkum van? Op vrijdag 26 januari 2018 kun je over deze vragen en meer, in debat met D66-kamerlid Rob Jetten.

Interactief

Tijdens een interactief vraag- en antwoordgesprek in Zalencentrum Lebret in Oosterbeek zal hij samen met de Renkumse D66-lijsttrekker Jasper Verstand in dialoog gaan met de zaal.

Aan de hand van stellingen komen naast de regeringsdeelname van D66 diverse landelijke thema’s als democratische vernieuwing en klimaatverandering aan bod.

Ook actuele onderwerpen als het vliegveld Lelystad zullen de revue passeren. Daarbij wordt voortdurend de koppeling gelegd met lokale ontwikkelingen in de gemeente Renkum, zoals het gasloos bouwen en de samenwerking met de lokale ondernemers. Het verkiezingsprogramma ‘Vernieuwend verbinden’ van D66 zal daarbij vanzelf ook voor het voetlicht komen.

Start campagne

Het wordt kortom een interactieve avond die de start van de D66-campagne markeert, waarbij iedereen van harte welkom is en wordt uitgenodigd om actief deel te nemen aan het gesprek en het debat.

Er wordt daarbij gebruik gemaakt van digitale communicatiemiddelen en je wordt daarom vriendelijk verzocht een mobiel apparaat (smartphone, tablet, laptop) mee te nemen.

De avond start om 20.00 uur. De deuren van het Zalencentrum Lebret aan de Lebretweg 51 in Oosterbeek gaan om 19.30 uur open.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen