D66 Renkum presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen

Foto: D66 Renkum

Vol trots maakt D66 Renkum de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekend. Het is een lijst die wordt gedragen en gedreven door een combinatie van ervaring en nieuw talent, zo schrijft de partij.

De top van de D66-lijst bestaat uit een evenwichtige combinatie van kandidaten met ruime ervaring in de Renkumse gemeenteraad en nieuwe, jonge kandidaten die een energiek, nieuw geluid inbrengen.

Lijsttrekker

De naam van de lijsttrekker was al bekend: in mei kozen de leden van D66 Renkum Fedor Cuppen voor de bovenste plek op de kieslijst. Fedor heeft meerdere jaren ervaring als raadslid. Naast hem staan mensen met veel ervaring zoals de huidige raadsleden Hanneke Mijnhart op plek 2 en Daniëlle Bondt en Peter Kraak op respectievelijk de plekken 5 en 6.

Op de plekken 3 en 4 staan twee van de nieuwe jonge gezichten, die allebei al jaren binnen D66 actief zijn: Dorien Firet op plek 3 en Rozemarijn van Spaendonck op plek 4. Dorien studeert Bestuurs- en Organisatiewetenschap en Rozemarijn werkt als Universitair docent Straf(proces)recht. Op de zevende en achtste plek van de lijst staan ook twee nieuwe gezichten: Lennart Santbergen, Adviseur bedrijfsvoering bij College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden en Tristan Stokman, masterstudent Internationale betrekkingen in historisch perspectief.

Naast deze top van de lijst vormt ook de rest van de kandidaten een afspiegeling van dat wat hierboven al genoemd is: een mix van bekende kandidaten met ervaring in de Renkumse gemeentepolitiek en nieuwe kandidaten. Het is al met al een lijst geworden van een groep bevlogen mensen die zich de komende jaren wil inzetten voor de gemeente Renkum vanuit het D66-gedachtengoed. D66 Renkum ziet met zo’n mooie kandidatenlijst de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 met het volste vertrouwen tegemoet.

De volledige kandidatenlijst

  1. Fedor Cuppen
  2. Hanneke Mijnhart
  3. Dorien Firet
  4. Rozemarijn van Spaendonck
  5. Daniëlle Bondt
  6. Peter Kraak
  7. Lennart Santbergen
  8. Tristan Stokman
  9. Pascal de Smit
  10. Bert Post
  11. Johan Jurrius
  12. Coen van Dijk
  13. Annemijn Kramer- van Kraaij
  14. Jasper Verstand
  15. Klaas Jan Engelsma
  16. Fedde Makkinga
  17. Glenn Lelieveld
  18. Daan Martens
  19. Rick van Erp
  20. Dick van der Meer
  21. Marlene ten Ham
  22. Patrick Steggerda
  23. Edwin van der Elst
  24. Jan Kuyvenhoven

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen