Lichtjesavonden om dierbaren te herdenken in Oosterbeek en Renkum

Foto: geralt-pixabay

Op woensdag 11 en 18 december organiseert de gemeente Renkum samen met Uitvaartverzorging Mijnhart lichtjesavonden op de begraafplaatsen in Oosterbeek en Renkum.

Tijdens de lichtjesavond kun je dierbare(n) herdenken. De gemeente en Mijnhart nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Ook als de begrafenis of crematie ergens anders heeft plaatsgevonden.

Oosterbeek

  • Datum: woensdag 11 december 2019
  • Locatie: begraafplaats Noord en Zuid, Van Limburg Stirumweg in Oosterbeek
  • Tijd: 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Renkum

  • Datum: woensdag 18 december 2019
  • Locatie: begraafplaats Harten, Hartenseweg in Renkum
  • Tijd: 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Programma

Je kunt samen met je familie of vrienden herinneringen ophalen, een kaars branden of de naam van je dierbare(n) laten voorlezen. Op beide avonden is er een samenkomst begeleid door Marijke Wasser. Tijdens de dienst is er live muziek kinderorkest- en koor T2 uit Heelsum.

De begraafplaatsen zijn tijdens lichtjesavond sfeervol verlicht. Als je liever een zaklamp meeneemt om het graf van uw dierbare(n) te bezoeken dan kan dat natuurlijk ook.

Naam laten voorlezen

Wil je de naam van je dierbare(n) laten voorlezen? Geef dit dan uiterlijk 1 dag van tevoren door bij Mijnhart Uitvaartverzorging. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar (026) 33 330 29. Zet in je e-mail welke begraafplaats je bezoekt.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden