Afgelast: Mart Smeets in Oosterbeek, over de Tour en Nostalgie

Foto: Mart Smeets

Concertzaal Oosterbeek laat weten dat het gesprek met Mart Smeets niet doorgaat. Er is te weinig animo voor. Mocht je een kaartje gekocht hebben, dan wordt het geld zo spoedig mogelijk weer bijgeschreven op je rekening.

Een gekocht kaartje via Meijer & Siegers kun je daar terugbrengen. Met excuus voor het ongemak.

Afgelast:

Met de Tour de France voor de deur vonden Boekhandel Meijer & Siegers en de Concertzaal Oosterbeek het een uitstekende gelegenheid, Mart Smeets uit te nodigen voor een gesprek in de Concertzaal Oosterbeek.

Ze praten met Mart Smeets niet alleen over de Tour, maar ook over zijn laatst verschenen boek ‘Nostalgie’.

Meet & Greet

Na afloop is er een Meet & Greet met Mart Smeets en word je in de gelegenheid gesteld je boek te laten signeren en te genieten van een drankje met bitterbal in de Concertzaal Oosterbeek.

Mart Smeets (1947) werkte van 1974 tot 2012 bij Studio Sport. In 2012 was hij, ondanks zijn pensioen, voor de veertigste keer in Frankrijk om voor de NOS de Tour de France te volgen, en ook in 2012, 2013 en 2014 presenteerde hij De Avondetappe.

Hij schreef inmiddels bijna vijftig boeken en verkocht daar ruim een miljoen exemplaren van. Van hem verscheen onder meer:

  • Nostalgie, persoonlijke sportverhalen
  • Aan de meet, afscheid van de Tour de France
  • Thuis in de Tour, over de Tour op vaderlandse bodem

Mart komt woensdagavond 28 juni naar Oosterbeek en het begint om 20:00. Entreekaarten inclusief het laatste boek ‘Nostalgie’ van Mart Smeets kosten € 25,00 en zijn online te bestellen via Eventtheater.com of bij de boekhandel Meijer & Siegers aan de Utrechtseweg in Oosterbeek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen