CHRC maakt het Lucky Ajax (met Ali B!) niet eenvoudig

Wie er mee zou komen voetballen met Lucky Ajax tegen CHRC bleef lang een verassing en Ali B., die had niemand verwacht. Ali is geen oud-speler van Ajax maar bleek een aardig partijtje te kunnen voetballen.

Het werd een wedstrijd waarbij CHRC, die de wedstrijd verloor met 3-4, beslist niet ingemaakt werd maar zich goed verweerde tegen het sterrenteam van Ajax .

600 wedstrijden

Sjaak Swart was uiteraard van de partij en speelde de 1e helft mee. Sjaak is inmiddels 79 (!), hij speelde ruim 600 wedstrijden met Ajax’ hoofdmacht en wordt met recht Mister Ajax genoemd.

Simon Tahamata, ook niet meer één van de jongsten speelde de hele wedstrijd, iets wat de meeste 61-jarigen hem niet snel na zouden doen. Andere grote namen die meespeelden waren onder andere Kiki Musampa, Michel Kreek,  Arno Splinter en Kevin Bobson.

Nu hebben wij van Renkum Nieuws niet zo veel verstand van voetbal, dus voor een echt wedstrijdverslag verwijzen we je graag naar het verslag wat Dick Martens schreef over de wedstrijd

Sterselfie 

ali bMeteen na het laatste fluitsignaal werden de voetbalmannen overlopen door jeugd die het veld op kwam stuiven. Met wie ging je nu als eerste op de foto? Ali B, Mister Ajax of één van de andere spelers?

Er zat maar één ding op: zo snel mogelijk op de foto met je held en sprinten naar de volgende die nog op het veld was. Alsof je, je hele leven op dit moment had gewacht…

Ali B was veruit favoriet. Hij draaide van links naar rechts, glimlachte, stak een duim op of maakte het v-teken, steeds met een ander op de foto. En als je selfie een beetje mislukt was, dan mocht je gewoon nog een keer.

De sympathieke ster was moe en dat was hem aan te zien. Die dag zou hij al een optreden gehad hebben en die avond nog drie! Ali moest dus vertrekken en riep iedereen die nog geen foto gemaakt had om hem heen voor een groepsfoto, voor hij toch echt moest gaan.

Mister Ajax

Mister Ajax ging ook vaak op de foto, maar moest daarnaast veel ook t-shirts en voetballen tekenen. Dat deed hij met veel plezier en onvermoeibaar.

Niet alle spelers van Lucky Ajax bleven hangen. Jammer, vonden veel toeschouwers die in grote getale gekomen waren. Aan de kassa werden die dag nog heel wat toegangskaarten verkocht. Voor de gezelligheid maakte dat niet veel uit in het clubhuis. Er werd gezongen, gegeten, gedronken en na-beschouwd.

Het was een super geslaagde en heel gezellige demo-dag bij CHRC die tot ver in de avond zou duren.

Klik voor meer foto’s op de foto bovenaan het artikel.

Ali B

gallery
25776
CHRC maakt het Lucky Ajax (met Ali B!) niet eenvoudig
Wie er mee zou komen voetballen met Lucky Ajax tegen CHRC bleef lang een verassing
https://renkum.nieuws.nl/sports/25776/chrc-maakt-het-lucky-ajax-met-ali-b-niet-eenvoudig/
2017-09-10T14:57:52+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2017/09/10132521/CHRC-Lucky-Ajax-22.jpg
Ali B, CHRC, Lucky Ajax, Mister Ajax, Renkum Nieuws, Simon Tahamata, Sjaak Zwart, Voetbal, voetbalclub, voetballen
Foto's, Sport