Judolessen van Olympisch Judoka Brandon Arends in Oosterbeek

Foto: Arends Sportschool

Brandon Arends deed in 2010 mee aan de Olympische Jeugdspelen in Singapore. Hij kwam uit voor Aruba en inmiddels geeft hij judo les aan jong en oud.

Zelfs aan de allerkleinsten vanaf 3 jaar.

Tuimeljudo

Judo voor kleine jongens en meisjes van 3 tot 5 jaar heeft de leuke naam tuimeljudo maar Brandon geeft ook les aan de oudere jeugd en volwassenen.

Zijn Arends Sportcentrum is gevestigd in Borculo en Brandon had eerder les gegeven in Oosterbeek bij een andere school. Het was de ouders van de kinderen die hij lesgaf zo goed bevallen, dat werd hij gevraagd om weer les te komen geven in Oosterbeek.

Daarom is hij begin maart van start gegaan met het geven van judo én kickboks lessen in de Klipper bij de bibliotheek in Oosterbeek.  Judolessen zijn er voor de jeugd van 3 tot en met 12 jaar en volwassenen vanaf 13 jaar. Voor kickboksen is er een klas van 6 tot en met 12 jaar en de intentie om de lessen uit te breiden is aanwezig.

Veel aandacht

In de lessen wordt er aandacht besteed aan de motorische en persoonlijke ontwikkeling van de sporter. De begrippen samenwerken, respect, omgaan met winnen en verliezen, beheersing, vertrouwen, discipline en plezier komen elke les aan bod.

Er wordt tijd besteed aan pedagogische aspecten en aan de sociaal- emotionele ontwikkeling van de sporter. Bij volwassenen is er ook aandacht aan conditie en kracht.

Wil je meer weten of je aanmelden? Je kunt meedoen met een proefles en neem gerust een vriend of vriendin mee. Ga naar arendssportcentrum.com of stuur een mail naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen