Papendal, AH Oosterbeek & Renkum slaan handen ineen voor de BMX

Foto: Jos Klijn

Zaterdag 17 maart om 12.00 uur kunnen bezoekers plaats nemen op een BMX en hun kunsten vertonen op pumptracks, terwijl kids kennis kunnen maken met de sport tijdens de BMX Clinic

Op het parkeerterrein van Albert Heijn in Oosterbeek vindt de kick-off plaats van de samenwerking tussen Papendal en de vestigingen van Albert Heijn in Oosterbeek en Renkum.

De clinics worden begeleid door twee BMX’ers van het Talententeam van TeamNL en duren tot 16:00 uur.

Kick-off

De kick-off vormt de aftrap van de samenwerking tussen Papendal en Albert Heijn. Klanten van Albert Heijn Oosterbeek en Renkum kunnen vanaf 19 maart tot en met 27 april 2018 sparen voor een 2e kaartje gratis voor het Framed Festival, inclusief toegang tot de staan- of zittribune van de BMX Supercross World Cup.

Rebecca Goei van Papendal: “Wij hebben als Papendal een sterke band met de provincie Gelderland, maar ook met direct omliggende plaatsen als Oosterbeek en Renkum. We zoeken vaak contact en samenwerking met de omgeving en zijn bijzonder (h)appy met deze spaaractie met Albert Heijn, waarmee we naaste bewoners iets extra kunnen bieden.”

Thijs de Bruijn van Albert Heijn: “De vraag van Papendal om te mogen samenwerken rond het Framed Festival, maar ook de World Cup BMX, was niet aan dovemansoren gericht. Het is een festival dat bij wijze van spreken in onze achtertuin plaats vindt en de combinatie met een wedstrijd op wereldniveau, maakt het des te aantrekkelijker.”

Framed Festival

Framed Festival is het bevrijdingsfestival van Arnhem en vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 mei. Framed kenmerkt zich door smakelijke burgers, ambachtelijke pizza’s en een lekker drankje gecombineerd met goede muziek en een uitstekend entertainmentprogramma voor het hele gezin.

Speciaal voor de kids worden ook BMX clinics georganiseerd en zijn er springkussens, pumptracks, archery batlle en een stormbaan te vinden. Bovendien kunnen zij bubble voetbal spelen en zo hard schommelen dat ze over de kop gaan! De eerste dag van Framed Festival is gratis toegankelijk.

UCI BMX Supercross World Cup

Direct naast het festivalterrein vindt er gelijktijdig ook een spectaculair topsportevenement plaats; de UCI BMX Supercross World Cup. Tijdens de UCI BMX Supercross World Cup gaan Nederlandse toppers op eigen bodem de strijd aan met de wereldtop.

De UCI BMX Supercross World Cup is een topsportevenement bij uitstek. Zowel op zaterdag 5 als op zondag 6 mei 2017 wordt een complete World Cup ronde verreden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen