Smurfit Kappa Parenco nieuwe hoofdsponsor jeugdteams CHRC

Foto: Erik Pennekamp

Vrijdagmiddag werd in Renkum, voor het grote bord van Smurfit Kappa Parenco, het nieuwe shirt van de vijf jeugdteams van voetbalvereniging CHRC onthuld.

De Renkumse papierfabriek sponsort alle vijf jeugdteams van CHRC en daar zijn ze heel erg blij mee.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is er ieder jaar weer druk mee, wie wordt de nieuwe shirtsponsor? Meestal gaat de sponsoring met een jaar overeenkomst en wordt er jaarlijks door de actieve commissie gezocht naar een nieuwe sponsor.

De komende jaren kunnen ze iets rustiger aan doen daar Smurfit Kappa Parenco zich voor drie jaar heeft verbonden aan CHRC. Daar zijn ze enorm blij mee. “Daar zijn we zeker blij mee!” zegt Erik Pennekamp van de Jeugdcommissie.

Renkumse Jeugd

“Smurfit was meteen enthousiast toen we ze benaderden. Ze wilden graag iets betekenen voor de Renkumse jeugd en de gemeenschap. Na enkele gesprekken leidde dit tot een 3-jarige overeenkomst. Naast de shirtsponsoring voor de vijf jeugdteams, levert Smurfit Kappa Parenco ook een jaarlijkse financiële bijdrage die aan de jeugd te goede komt.”

De voetbalvereniging gaat als dank een Smurfit Kappa Parenco jeugdtoernooi organiseren, een sponsorloop en komen er twee reclameborden lang het hoofdveld te staan.

(foto: Paul Leertouwer, voorzitter CHRC, en Ruben van Haren, management Smutfit Kappa Parenco en de glunderende jeugdleden in hun nieuwe shirt)

 

CHRC

article
44771
Smurfit Kappa Parenco nieuwe hoofdsponsor jeugdteams CHRC
Vrijdagmiddag werd in Renkum, voor het grote bord van Smurfit Kappa Parenco, het nieuwe shirt
https://renkum.nieuws.nl/sports/44771/smurfit-kappa-parenco-nieuwe-hoofdsponsor-jeugdteams-chrc/
2019-01-12T12:40:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2019/01/12123549/Shirtsponsor-3.jpg
CHRC, Renkum, Renkum.Nieuws, shirtsponsor, Smurfit Kappa Parenco, sporttenue, voetbalvereniging
Nieuws, Sport