Volleybalvereniging Nuovo organiseert 7e buurtvolleybaltoernooi

Foto: Nuovo

Op vrijdagavond 3 april 2020 organiseert Volleybalvereniging Nuovo weer het buurtvolleybaltoernooi; voor de zevende keer op rij.

Doe ook mee met een team met je buurtgenoten, vriendengroep, familie of collega’s en schrijf je in! Gewoon voor de gezelligheid en/of als teambuilding.

Voor ieders niveau

Het buurtvolleybaltoernooi kenmerkt zich door de ontspannen, sportieve sfeer waar gezellig samen spelen voorop staat. De teams zijn divers qua leeftijd en niveau, maar daardoor ook geschikt om kijken of volleybal (weer) leuk is om te doen.

Een team bestaat uit minimaal 6 spelers, waarvan maximaal 2 actief spelende volleyballers; zo blijft het ook voor minder geoefende spelers leuk om mee te doen. Een beetje volleybalervaring is fijn, maar niet verplicht. De gezelligheid en het speelplezier staan voorop. Voor deelnemers aan het toernooi geldt als extraatje dat ze vanaf het buurtvolleybaltoernooi tot het einde van het zaalseizoen (begin juni) gratis mogen meetrainen bij Nuovo.

Het toernooi is in de sporthal van Doorwerth en is van 19.00 uur tot ca. 22.00 uur. Deelname is gratis. Voor mensen die een team willen vormen, zijn er bij Nuovo flyers beschikbaar om uit te delen in je buurt of onder collega’s of vrienden.

Inschrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 1 april door een mail te sturen aan [email protected] met de naam van het team en de contactgegevens (mail/telefoonnummer) of via het formulier op de website: nuovovolleybal.nl/cms/evementen/buurtvolleybal-toernooi/.

Bel of mail met Kees Pieters, t (06) 52802021, e-mail [email protected]

nuovo

Cookieinstellingen