Alles is even anders, ook voor de Ome Joop’s Tour 2.0

Foto: Ome Joop's Tour

De Ome Joop’s Tour karavaan trekt dit jaar vanwege de corona-crisis niet door Nederland, maar is anders. De Tour 2.0 wordt op zondag 2 augustus gereden door Arnhem.

Op de fiets bezoeken de deelnemers 10 locaties waar ze een selfie maken. Via Facebook, Instagram, Radio Arnhem en omejoopstour.nl krijgen de deelnemers hints over de te bezoeken lokaties. Er zijn zelfs prijzen te winnen bij deze Ome Joop’s Tour 2.0, waar alles net even anders is.

Dit jaar is alles even anders

Voor het eerst in de geschiedenis rijdt de Tour niet. Een moeilijk, maar noodzakelijk besluit. Maar een jaar zonder Ome Joop’s Tour, in een periode waarin er juist tijd en aandacht aan de kinderen gegeven moet worden … Voor al ‘onze kinderen in Arnhem’ hebben we daarom toch iets georganiseerd. Dus zet in je agenda, zondag 2 augustus 2020: De Tour 2.0: alles is even anders.

Op zondag 2 augustus fietsen de kinderen, met eventueel ouders/verzorgers, door Arnhem op zoek naar 10 locaties. Een soort ‘vossenjacht’ door de stad. Op deze 10 verschillende locaties binnen Arnhem zoek je naar 10 objecten herkenbaar van Ome Joop’s Tour. Vind ze alle 10 en win mooie prijzen!

Meedoen

Ben je 8 tot en met 12 jaar oud? En heb je zin in een alternatieve Ome Joop’s Tour? Bekijk dan alle ins & outs en meld je aan op www.omejoopstour.nl