Zie de beweegtuin ontstaan in het Pro Persona landschap

Foto: Pro Persona

Wolfheze – Dankzij enorm veel gulle donaties gaat in augustus de realisatie van de beweegtuin van start. De beweegtuin is een buitenfitness met een 8-tal professionele toestellen en gaat gehuisvest worden op het begin van het Pro Persona terrein in Wolfheze.

Met de outdoor fitness wordt er (verder) gewerkt aan een gezonde leefomgeving, die uitnodigt tot een gezonde leefstijl.

Voor iedereen

De Beweegtuin is er voor iedereen en gratis te gebruiken. Voor dorpsbewoners, recreanten, cliënten, medewerkers en andere sportievelingen gaan er gratis lessen aangeboden worden. Natuurlijk kan je daarnaast ook zelf, of in groepjes aan de slag.

In augustus bouwen betekent dat je er in september kunt gaan sporten. Kun je niet/moeilijk wachten, dan kun je alvast het eindresultaat zien én ervaren dankzij een doorkijkbord. Kijk door het bord en zie de fitnesstoestellen in het landschap verschijnen.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen