Rolstoelvaardigheidstraining met sportworkshops in Arnhem

Rolstoelvaardigheidstraining
Foto: Uniek Sporten

Zit jij in een rolstoel, maar weet je niet goed hoe je ermee om moet gaan? Dan kan je meedoen aan de rolstoelvaardigheidstraining met sportworkshops in Arnhem.

In september 2021 organiseert Uniek Sporten regio Arnhem in samenwerking met Klimmendaal Revalidatiespecialisten en Basketball Experience NL (BEN) een Training Rolstoelvaardigheid en Sport.

Vaardiger met handbewogen rolstoel

De training is bedoelt voor mensen die in het dagelijks leven en/of tijdens sportactiviteiten gebruik maken van de handbewogen rolstoel. Tijdens de trainingen wordt er samen volop geoefend om optimaal gebruik te maken van je ADL-rolstoel en/of sportrolstoel. Enkele doelen waar aan wordt gewerkt tijdens de trainingen zijn het bevorderen van de zelfstandigheid, het zelfvertrouwen positief beïnvloeden en andere rolstoelgebruikers ontmoeten.

Tevens wordt er tijdens drie avonden kennis gemaakt met verschillende rolstoelsporten die worden gegeven door verenigingen uit de regio Arnhem. Zo zullen de deelnemers kennismaken met handbiken, rolstoeldansen en rolstoelbasketbal.

Praktische informatie

Er vinden 5 trainingen plaats op maandagavond  van 19.00-20.30 uur. Wil je dus meedoen, dan ben je welkom op maandag 13 september, 20 september, 27 september, 4 oktober én 11 oktober. De lessen vinden plaats bij Klimmendaal Revalidatiespecialisten, gebouw A aan de Heijnoordseweg 5 in Arnhem.

Inschrijven

Je kan tot woensdag 1 september inschrijven via [email protected]. Stuur in een mail de volgende gegevens: naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer. Deelname aan de training is gratis.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen