Start 2 Volley in 2022 bij volleybalvereniging NUOVO

Foto: Start 2 Volley

Doorwerth – Volleybal is een fantastische teamsport met veel tactiek, techniek en samenspel. Weinig teamsporten bieden zoveel variatie als volley. Je kunt het op verschillende niveaus spelen, maar het vergt wel bepaalde basisvaardigheden.

Om te leren volleyballen, biedt Volleybalvereniging NUOVO nu lessen aan voor beginners. In 10 lessen brengen ze je basistechnieken en spelinzicht bij.

Sporten in teamverband is gezellig en bewegen is gezond. Al 35 jaar kunnen jeugd en volwassenen bij NUOVO terecht voor competitie en recreatief volleybal. Om te ervaren dat volleybal leuk voor je is om te doen en welk volleybalniveau het beste bij jouw past, geven wij dit voorjaar Start2Volley-lessen voor onervaren volwassenen, die willen uitproberen of volleybal wat is.

Start 2 volley

Start2volley is een korte cursus van 10 lessen voor mannen en vrouwen zonder echte, of vergane volleybalervaring. In 10 lessen wordt de basistechniek van het opslaan, passen en aanvallen bijgebracht, maar ook de spelregels en het samenspel. De intensiteit en oefeningen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

De lessen zijn op maandagavond van 21:00-22:30 uur in Sporthal Doorwerth (Dalweg 3). De cursus kost €35,- (eenmalig) en start bij minimaal 8 deelnemers op maandag 14 februari, mits de Corona-maatregelen dat toelaten. Het betaalverzoek volgt na de eerste les per e-mail van de penningmeester.

Meer informatie en/of inschrijven?

Zin om te starten met volleybal? Meld je dan aan via deze link. Heb je nog vragen, neem dan contact op via het contactformulier of bel met de secretaris, Hans Pastoors, t. (06) 52315406.

Lees ook: Nuovo krijgt 5000 euro van het Postcode Loterij Buurtfonds

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen