Wandelbuddy’s gezocht bij het Huis van Renkum

Foto: Huis van Renkum

Renkum – Wandelen is gezond, dat weet iedereen wel. Lopen kan dan wel gezond zijn maar als je dat alleen moet doen is dat helemaal niet zo leuk. Gezelliger is het om het samen te doen.

Daarom is het Huis van Renkum op zoek naar wandelbuddy’s.

Samen lopen

Gewandeld wordt er op de dinsdag- en donderdagmorgen tijdstip in overleg. Dit kan met zijn tweeën, maar ook vrijwilligers om aan te sluiten bij de wandelgroep van het Huis van Renkum worden gezocht, samen genieten van het Lenteweer!

Heb je belangstelling kom vooral eens binnen wandelen en bespreek dit met Bea Koenders of mail haar via: [email protected]. Bellen kun je naar 0317-844958 op maandag, dinsdag en donderdag.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen