Maak je eigen green screen-film bij de Bibliotheek

Foto: Digiplay

Oosterbeek/Renkum – In december kunnen kinderen bij de Bibliotheek Veluwezoom hun fantasie tot leven brengen met de Digiplay-activiteit: Maak je eigen green screen-film!

De activiteit daagt kinderen uit om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om succesvol deel te kunnen nemen aan de maatschappij van de toekomst. Creatief denken, problemen oplossen, samenwerken, computional thinking en informatie vinden en verwerken, bijvoorbeeld.

Eigen decor

Met een green screen kunnen kinderen filmpjes maken waarin álles mogelijk is! Met een eigen decor filmen ze eerst hun verhaal voor het groene scherm. Daarna vervangen ze op een computer de groene achtergrond door een ander beeld. Een plaats waar je nog nooit bent geweest, de vorige eeuw of het decor van je favoriete tv-serie… bijvoorbeeld.

Deelnemen aan ‘Maak je eigen green screen-film!’ is geschikt voor kinderen van 7-10 jaar en kost € 2,50. Mediacoaches van de Bibliotheek begeleiden de activiteit.

Waar en wanneer?

  • de Bibliotheek Oosterbeek: woensdag 15 december 15.30 – 17.00 uur
  • de Bibliotheek Renkum: donderdag 16 december 15.30 – 17.00 uur (volgeboekt!)

Meer informatie en aanmelden: bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen