Wandeling landgoed Oorsprong met de boswachter speciaal voor kinderen

Foto: Floor ten Brink

Oosterbeek – Heb je de kleinkinderen te logeren? Of is het je oppasdag en zoek je een leuke activiteit? Of misschien heb je zin om met je kinderen iets leuks te doen?

Ga dan op zondag 3 april 2022 samen met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen mee met een kinderwandeling op landgoed Oorsprong.

Weetjes en wandelen

De boswachter vertelt onderweg allerlei leuke weetjes over de natuur en over het water in de beken. Deze excursie is gericht op kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14.00 uur.
  • Duur: ca. 1,5 uur.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.

Meer informatie en online reserveren: glk.nl/excursies

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen