Gruwelijke Rijmen, een familievoorstelling in kasteel Doorwerth

Foto: Schudden voor Gebruik

Theaterzang­groep Schudden voor Gebruik, speelt de familievoorstelling Gruwelijke Rijmen in kasteel Doorwerth van Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen.

Een vrolijke familie­voorstelling voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

Roald Dahl

In Gruwelijke Rijmen maakt schrijver Roald Dahl korte metten met zes sprookjes­klassiekers op zijn eigen, onnavolgbare wijze.

Assepoester is een verwend blaag, Sneeuwwitje’s dwergen zijn gokverslaafd, Roodkapje heeft moordzuchtige trekjes en met Goudhaartje loopt het ook al niet goed af.

De twaalf zangers en zangeressen van Schudden voor Gebruik nemen je mee in een wervelend, kleurrijk en klankrijk avontuur. Een vrolijke familievoorstelling van 40 minuten voor jong en oud, waarmee Schudden voor Gebruik van april t/m oktober 2018 langs de Gelderse Kastelen toert.

Compositie en muzikale leiding: Elke Jansen, regie: Hester Macrander. Kijk voor alle speeldata op schuddenvoorgebruik.com

Datum: zaterdag 22 september en zondag 23 september, om 13.00 14.00 en 15.00 uur. Duur: 40 minuten

Kosten: € 14,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,25. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders betalen € 3,00 op vertoon van jaarkaart.

Reserveren is noodzakelijk en alleen mogelijk online in de voorverkoop via glk.nl/doorwerth

Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen