Uit

Nieuwe Zondagen met strafrechter Yvo van Kuijck

Foto: Yvo van Kuijck

Heb jij nog wel vertrouwen in de rechtspraak, zeker na alle commotie rond de strafzaak tegen Michael P.? Vind je dat de rechter met beide benen in de samenleving staat?

Verwachting

Wat verwacht je eigenlijk van rechters? En zijn die verwachtingen reëel? Hoe kijkt een rechter zelf tegen zijn rechtsprekende taak aan? Mogen emoties in rechterlijke uitspraken een rol spelen?

Onder andere over deze onderwerpen zal mr. Yvo van Kuijck vanuit zijn jarenlange ervaring als strafrechter spreken op 7 oktober 2018.

Gezellige middag

Nieuwe Zondagen staat voor een gezellige ontmoeting met een hapje en een drankje, in combinatie met een lezing of workshop voor senioren uit de gemeente Renkum en Arnhem.

Senioren uit deze gemeenten die graag in contact komen met anderen en het leuk vinden om een interactieve lezing te volgen zijn van harte welkom in villa Hartenstein.

Voor mensen die enige schroom ervaren om te komen omdat zij niemand kennen: er zijn gastvrouwen en –heren aanwezig om iedereen persoonlijk welkom te heten en gedurende het programma te begeleiden.

Programma

  • 14:00 – 14:30 uur ontvangst met koffie of thee met iets lekkers
  • 14:30 – 15:15 uur lezing Yvo van Kuijck
  • 15:15 – 16:30 uur napraten met hapje en drankje

Aanmelden en kosten

Geïnteresseerden online voor de lezingen een ticket kopen. Het ticketoverzicht vindt men op de website: airbornemuseum.nl/nieuwe-zondagen.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn om een ticket online te kopen, kunnen zich aanmelden via [email protected] o.v.v. naam, adres en telefoonnummer/e-mailadres of telefonisch via (026) 333 77 10. De prijs bedraagt € 6,50 voor het hele middagprogramma (inclusief lezing, drankjes en hapjes).

Airborne Museum Hartenstein
Utrechtseweg 232
6862 AZ Oosterbeek

De Nieuwe Zondagen worden mede mogelijk gemaakt door de Kohlmann Stichting, Ieders Museum, Albert Heijn Oosterbeek en vele vrijwilligers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen