Kerstmarkt op camping Lindenhof in Wolfheze

Foto: Sparkle Events

Ook dit jaar kunnen inwoners van Wolfheze en omstreken zich helemaal onderdompelen in kerstsferen op Camping Lindenhof die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een heuse kerstmarkt.

Op zondag 9 december tussen 13.30 en 18.00 uur is iedereen welkom en de markt biedt voor ieder wat wils.

Kersthebbedingetjes

Zo zal voor de volwassenen de warme Glühwein rijkelijk vloeien en kan men langs diverse marktkraampjes struinen en kersthebbedingetjes bemachtigen: van (zelfgemaakte) kerstartikelen en woonaccessoires tot diverse lekkernijen. Halverwege de middag mogen kinderen nog even knuffelen met konijnen, kippen en cavia’s. Ook is er voor de kinderen bungee jumpen en eendjes vissen.

Natuurlijk zal het niet ontbreken aan gezellige kerstmuziek en er is een heerlijk knapperend vuurtje.

Van 15:30 en 16:30 uur treedt het Popkoor Oosterbeek op met echte Christmas Carols onder begeleding van Dookje Engelhatd. Het koor bestaat 30 enthousiaste en ambitieuze vrouwen en mannen uit Oosterbeek en omstreken en is in 2017 opgericht door Ritmiek Muziek uit Doorwerth.

De kerstmarkt aan de Wolfhezerweg 111 is gratis toegankelijk. De organisatie van de markt is net als vorig jaar in handen van campingeigenaar Jan Aalderink en evenementenorganisator Judith van Vree (Sparkle Events).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden