Een bijzonder concert voor kinderen in Bhutan in Oosterbeek

Andrea Vasi in Bhutan
Foto: Andrea Vasi

De zondagmiddag voor de kerst, 23 december 2018, vindt er een bijzonder concert plaats in de Concertzaal Oosterbeek.

Andrea Vasi (piano) en Frances-Marie Uitti (cello) spelen dan voor kinderen in Bhutan die muziekonderwijs van de BhutanMusicFoundation volgen.

Benefiet

Pianiste Andrea Vasi maakte tijdens de NJO Muziekzomer kennis met de Concertzaal Oosterbeek en besloot terug te komen op 23 december voor een benefiet concert voor de BhutanMusicFoundation. Het afgelopen jaar heeft Andrea Vasi in de hoofdstad van Bhutan, Thimphu, muziekles gegeven aan kinderen die niet zo maar met klassieke muziek in aanraking komen.

Andrea Vasi speelt samen met celliste Frances Marie Uitti, zij is de oprichtster van de BhutanMusicFoundation. Dit is een non-profitorganisatie voor de promotie van muzikale activiteiten en educatie in Bhutan, met de nadruk op traditioneel Bhutaans cultureel erfgoed. Ze werken nauw samen met de Kilu Music School in de hoofdstad Thimphu om een strijkersafdeling op te bouwen in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, Nederland.

Andrea Vasi en Frances Marie Uitti spelen werken van onder meer Chopin, Beethoven, Saint Saens en laten u ook kennismaken met Bhutaanse muziek. Door dit concert te bezoeken ondersteun je dit prachtige initiatief van de BhutanMusicFoundation voor kinderen in Bhutan.

Ontmoeting

De bezoeker krijgt vooraf een kopje koffie of thee en na afloop is er een ontmoeting met de initiatiefneemsters, Andrea Vasi en Frances Marie Uitti, ontmoeten en daarbij wordt dan een consumptie aangeboden. Een compleet verzorgd matineeconcert voor het goede doel.

Zondag 23 december 2018, aanvang 15:00 uur 
Entreeprijs € 24,00 (één persoon) aan de zaal.
Entree is ten bate van het goede doel en is inclusief koffie/thee bij binnenkomst en een consumptie tijdens Meet The Artists.
Voorverkoop online (één persoon) € 19,00 of een DuoTicket, voor 2 personen voor € 33,00

article
44172
Een bijzonder concert voor kinderen in Bhutan in Oosterbeek
De zondagmiddag voor de kerst, 23 december 2018, vindt er een bijzonder concert plaats in
https://renkum.nieuws.nl/uit/44172/een-bijzonder-concert-voor-kinderen-in-bhutan-in-oosterbeek/
2018-12-19T12:38:42+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/12/19123505/Andrea-Vasi-Benefietconcert-BhutanMusicFoundation.jpg
Andrea Vasi, Bhutan, BhutanMusicFoundation, EventTheater Concertzaal, Frances Marie Uitti, Oosterbeek, Renkum Nieuws
Nieuws, Uit