Zangeres Glennis Grace komt optreden in Doorwerth

Foto: Glennis Grace

Na haar geweldige finaleplek in ‘America´s Got Talent’ is Glennis Grace een wereldster in wording. Maar wij kennen haar natuurlijk al jaren als die Jordanese zangeres met de loepzuivere stem waarmee ze de meest duizelingwekkende octaven haalt.

Als klein meisje was ze al een echte Whitney Houston. Nu zingt ze als Lady of Soul de Ziggo Dome plat en laat ze je trillen in je stoel tijdens ‘De Beste Zangers van Nederland’. ‘Nee, nee, nee, je hoeft niet te gaan schat’, zong ze vanuit haar tenen. Maar of zij zelf niet gaat?

De wereld ligt aan haar voeten, dus misschien is dit wel je laatste kans! Op zaterdag 6 april komt Glennis Grace naar het Fletcher Hotel in Doorwerth.

Voorprogramma

In het voorprogramma staat Nick Nicolai. Zijn soulstem doet vermoeden dat Nick Nicolai in Georgia of Mississippi is opgegroeid. Maar niets is minder waar: hij komt uit Oudewater. Waar het leven evengoed diep in zijn ziel is gaan zitten. Als 2-jarige kroop hij al achter het drumstel. En na een lastige schoolcarrière deelde hij inmiddels het podium met Alain Clark.

Wil je deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel op de Kabeljauwallee 35, telefonisch via 0317-319 010 of via fletcherevents.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0