Gratis jazzoptreden van Stephan-Max Wirth Experience

Foto: Stephan-Max Wirth Experience

Houd je van jazz? Een swingende jazzband uit Arnhem, de Stephan-Max Wirth Experience geeft volgende week vrijdag een gratis optreden in de Kreek in Oosterbeek.

Vrijdag 31 mei treedt de band op in het cultuur- en ontmoetingscentrum Kreek in Oosterbeek.

Contact

De band bestaat uit 4 bandleden: Stephan Max Wirth op de saxofoon, Jaap Berends op gitaar, Bub Boelens basgitaar en Florian Hoefnagels is de drummer van deze band. De Stephan-Max Wirth Experience is een band die op zoek gaat naar nieuwe manieren om de muziek te laten klinken.

Contact is het sleutelwoord bij hun muziek. Contact met elkaar en met het publiek. Calling Europe heet de laatste cd. Europa was ook de inspiratie voor de cd en dat is waar de Stephan-Max Wirth Experience commentaar geeft op hoe de situatie nu is in Europa en hoe die ook zou kunnen worden. Aankomend concert worden ook nieuwe composities gespeeld en is de generale voor een nieuwe toer door Duitsland waar ook in het beroemde Bauhaus gespeeld wordt.Maar nu dus 31 mei in de kreek!

Datum: Vrijdag 31 mei
Aanvang: 21:00 uur; duur: tot 23:00 uur. De deur is open om 20:00 uur
Kosten: gratis; Dit optreden wordt gesponsord door de muzikanten, waardoor de entree gratis is
Locatie: Kreek, Weverstraat 24, Oosterbeek
Website: kreekoosterbeek.nl/muziek/

Kreek is elke zaterdag geopend van 20:00 tot 00:00 uur. Elke 2e en 4e zaterdag van de maand vinden er jamsessies plaats en andere zaterdagen is er ruimte voor muzikale optredens. Wil je ook een keer optreden in Kreek, solo of met je band? Neem dan contact met ze op via de website!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden