Spaans zomerconcert in Tuin de Lage Oorsprong Oosterbeek

Foto: Edwin Huizing

Oosterbeek – Op zondagmiddag 18 juli a.s. wordt er in Tuin de Lage Oorsprong een zomerconcert gegeven door de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado. Zij treedt op samen met gipsyflamenco gitarist Manito.

Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. 

Manitas de Plata

Monica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel.  Het virtuoze spel van Manito stimuleert haar het uiterste te geven. Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant.

Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. Er wordt twee keer een set van een uur gespeeld. De eerste voorstelling begint om 14.00, de tweede om 15.30. Per keer mogen er maximaal 55 personen aanwezig zijn. Entree voor leden is €12,50 niet leden €17,50. 

Tuin de Lage Oorsprong, Van Borsselenweg 36, 6862 BJ Oosterbeek. Reserveren is noodzakelijk. Dit kan via tuindelageoorsprong.nl  

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen