Openluchtige theatervoorstelling STEL op 8 augustus in Oosterbeek

Foto: Productiehuis Lente

Oosterbeek – Stel we mogen weer. De tijd van kilte en afstand is voorbij. Kenners voorspellen zelfs een nieuwe Summer of Love. Gevaccineerd en wel naar buiten. Dat betekent: dansen, flirten, elkaar vrijuit aanraken. Alhoewel…kunnen we het nog?

Tijn Docter en Carlijn van Ramshorst doen op zondag 8 augustus in Oosterbeek een poging elkaar weer te vinden. En met een komisch script van Roos Schlikker en Erris van Ginkel komt dat helemaal goed. Na STEL gaat iedereen opgewekt een nieuwe tijd tegemoet. Samen krijgen we deze bizarre tijd onder controle.

stelGouden Kalf

Tijn Docter is bekend van films, tv-series en theatervoorstellingen. Hij werd in 2016 genomineerd voor een Gouden Kalf. Ook speelde hij in de cast van Soldaat van Oranje waar hij werd genomineerd voor een Musical Award. Carlijn van Ramshorst speelde in het tv-programma Huisje Boompje Beestje op NPO3 en in (inter)nationale theaterproducties.

Musical Awards

Schrijvers Roos Schlikker en Erris van Ginkel schrijven al ruim 6 jaar samen succesvolle theatervoorstellingen. Schlikker is bekend van haar columns in Het Parool en Libelle. Daarnaast schuift ze regelmatig aan bij talkshows en presenteerde ze de Vijf Uur Show. Van Ginkel regisseerde cabaret- en toneelvoorstellingen. In 2017 werd hij genomineerd voor beste script en beste voorstelling bij de Musical Awards.

Locatie & Tickets

Kaartjes voor deze voorstelling zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 20 euro per persoon bij Boekhandel Meijer & Siegers in Oosterbeek. Tel: 026-3341047 Entree Tuin € 5,50. Kaartjes zijn ook beschikbaar aan de kassa op zondag 8 augustus op de locatie van de theatervoorstelling.

Locatie: Tuin de Lage Oorsprong, Van Borsselenweg 36, Oosterbeek. Aanvang: 11.00 uur. Inloop vanaf 10.30 uur. Online tickets bestellen kan ook via productiehuislente.nl/stel.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen