Dahlia spektakel op tuinenweekend De Boschhoeve

Dahlia's zijn er in alle denkbare kleuren en vormen
Foto: Theo van Liempt

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus maakt De Boschhoeve deel uit van een open tuinenweekend met de dahlia in de hoofdrol.

De Hubertushof en de tuin van Marieke Nolsen, beiden in Leusden, de Beukenhof in Barneveld en de privétuinen van De Boschhoeve in Wolfheze hebben elk een heel eigen karakter. Toch is er op zijn minst één gemene deler en dat is het inspirerende gebruik van dahlia’s.

Showstelers

Deze veelzijdige bloemen stelen de show in grote én in kleine tuinen, solitair en in groepen, in de border én in een pluktuin. Want als dahlia’s eenmaal bloeien kun je er de hele zomer, tot aan de eerste nachtvorst, van blijven plukken.

In de eigen pluktuin is de dahlia ruim vertegenwoordigd in alle denkbare kleuren en vormen. Van kleine pomponnetjes tot bloemen van schotelformaat en alles daar tussenin. De bloemen geven kleur en vulling aan zelf geplukte boeketten.

Voor de inwendige mens wordt gezorgd met koffie en thee met wat lekkers. Op beide dagen is De Boschhoeve geopend van 10.00-17.00 uur.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen