Tour de Brocante op 3 en 4 september op De Boschhoeve

Foto: Theo van Liempt

Wolfheze – Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september brengt Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze, de sfeer van een Frans pleintje naar ons eigen land.

Op het erf kunnen bezoekers genieten van brocante, antiek en curiosa. Denk bijvoorbeeld aan glaswerk, bloemenvazen en kannen, oud serviesgoed, schilderijtjes, oude tuin- en keukenspullen, boeken, stoere bakken en kisten en Franse grespotten. Wie van snuffelen houdt komt zeker aan haar of zijn trekken.

Pluktuin

In de pluktuin kan nog volop worden geplukt. De rekken met zaden, gereedschappen en praktische tuinartikelen zijn aangevuld en het plantenaanbod van de kwekerij is aantrekkelijk om veranderplannen in de tuin door te voeren of gaten in de bestaande beplanting te dichten.

De tuinen van De Boschhoeve nodigen uit om heerlijk te wandelen, van het uitzicht te genieten en inspiratie op te doen voor de eigen tuin. Voor de inwendige mens wordt gezorgd met koffie of thee met wat lekkers.
Bezoekers zijn op vrijdag 3 en zaterdag 4 september welkom van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis maar ze vragen wel aandacht voor de thans geldende corona-regels. Maak er een heerlijk dagje uit van en ga met een geslaagde aankoop naar huis.

Je vindt kwekerij/Tuin De Boschhoeve aan de Boshoeve 3 in Wolfheze.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen