Update: Prinz’navond bij De Dwarsliggers in Eusterbeek geannuleerd

Foto: CV De Dwarsliggers

Oosterbeek – UPDATE: Helaas is de Prinz’navond 2021 van carnavalsvereniging De Dwarsliggers uit Eusterbeek afgelast. Alvast vooruitlopend op de persconferentie maar die is zoals gewoonlijk inmiddels, toch alweer uitgelekt.

Toch zal er wel een nieuw Prinsenpaar komen voor het komende carnavalsseizoen. Die zal alleen in de middag en met een heel beperkt gezelschap, geïnstalleerd worden. Helaas geen Dubbel en Dwars groot feest

Na de coronaperiode die het carnavalsseizoen 2020-2021 deed verdwijnen, hadden ze in Oosterbeek dubbel en dwars veel zin in De Prinz’navond, de jaarlijkse aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen 2021-2022. En dat is dan ook meteen het thema voor het Eusterbeekse seizoen: DUBBEL & DWARS.

Prinz’navond

Het eerste Prinsentrio van de vereniging zal na twee jaar dan toch afscheid moeten gaan nemen van het Prinsenschap en de scepter over moeten gaan dragen aan hun opvolgers. Wie dat zijn? (Bijna) niemand die het weet. Op de 13e van de 11e wordt het toch bekend gemaakt!

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen